Voordat je verwijdert
- Annuleer je abonnement. Het verwijderen van je account annuleert geen Pro-abonnement in de App Store, Google Play of Paddle. Zie Hoe annuleer ik mijn Knowunity Pro-abonnement?
- Sla alles op wat je nodig hebt. Je Uploads, mappen, streak en voortgang worden verwijderd en kunnen niet worden hersteld.
- Als je alleen even een pauze wilt, kun je in plaats daarvan gewoon uitloggen.
Verwijder het account in de app
- Open je profiel en tik op het tandwielpictogram om Instellingen te openen.
- Tik op Account & privacy, dan op Account & beveiliging.
- Scroll naar de Gevarenzone en tik op Account verwijderen.
- Kies een reden en bevestig met Mijn account verwijderen.
Wat er daarna gebeurt
- Je profiel en Uploads verdwijnen onmiddellijk.
- De resterende gegevens worden binnen ongeveer zeven dagen volledig geanonimiseerd.
- Je kunt je opnieuw aanmelden met hetzelfde e-mailadres zodra de verwijdering is voltooid, wat doorgaans ongeveer zeven dagen duurt.
Verwijdering kan niet ongedaan worden gemaakt, ook niet binnen die zeven dagen.
Ik kan niet inloggen om het account te verwijderen
Herstel eerst de toegang, zie Ik kan niet inloggen op mijn account. Als dat niet mogelijk is, neem dan contact op met de ondersteuning via het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld, zodat wij kunnen bevestigen dat het van jou is.
Een ouder die het account van een kind verwijdert
Log in op het account van het kind en volg de bovenstaande stappen. Als je de inloggegevens niet weet, neem dan contact op met de ondersteuning via het e-mailadres dat bij het account is geregistreerd.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Ons supportteam helpt je graag verder.Contact opnemen met support

