Het is gemakkelijk om met twee accounts te eindigen, bijvoorbeeld één aangemaakt met Google en een ander met een e-mailadres. Accounts kunnen niet worden samengevoegd.
Uitzoeken welk account wat heeft
- Log achtereenvolgens in op elk account en controleer het tabblad Pro. Het account dat een actief abonnement toont, is het account waaraan je aankoop is gekoppeld.
- Controleer welk account je Uploads, mappen en streak heeft op het profiel.
Één account behouden
- Beslis welk account je wilt behouden. Meestal is dat het account met Pro.
- Wijzig indien nodig het e-mailadres naar het adres dat je wilt gebruiken. Zie Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?
- Verwijder het andere account. Zie Hoe verwijder ik mijn account?
Mijn Pro staat op het verkeerde account
- Website-aankopen kunnen door de support naar een ander account worden verplaatst. Neem contact op met support met beide gebruikersnamen en het e-mailadres van de bestelling.
- Aankopen via de App Store en Google Play zijn gekoppeld aan het winkelaccount. Log in op het juiste Knowunity-account op het apparaat waarmee Pro is gekocht en gebruik Abonnement herstellen in Instellingen.
Voorkom het de volgende keer
Log altijd in met dezelfde knop die je bij de registratie hebt gebruikt: Google, Apple of e-mail.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Ons supportteam helpt je graag verder.Contact opnemen met support

