Als je activiteit ziet die je niet herkent, of als je bent ingelogd op een gedeeld apparaat, beveilig dan je account in twee stappen.
1. Alle andere apparaten uitloggen
- Open je profiel en tik op het tandwielpictogram om Instellingen te openen.
- Tik op Account & privacy, dan op Account & beveiliging.
- Tik onder Sessies op Uitloggen op andere apparaten.
Het apparaat dat je nu gebruikt, blijft ingelogd. Andere apparaten worden binnen 30 minuten uitgelogd.
2. Je wachtwoord wijzigen
Ga naar Account & beveiliging, Inloggen, en stel een nieuw wachtwoord in. Als je account gebruikmaakt van Google- of Apple-inloggen, wijzig dan het wachtwoord van dat Google- of Apple-account en controleer de verbonden apparaten.
3. Je e-mailadres controleren
Controleer onder Inloggen of het e-mailadres op het account nog van jou is. Als het is gewijzigd en je kunt niet meer inloggen, neem dan contact op met de ondersteuning via je oorspronkelijke e-mailadres.
Aankopen die je niet hebt gedaan
Als er een abonnement op je account is gekocht zonder jouw toestemming, zie dan Waarom ben ik opnieuw in rekening gebracht? en vraag een terugbetaling aan bij de winkel die je heeft belast.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Ons supportteam helpt je graag verder.Contact opnemen met support

