Korte antwoorden op de meestgestelde vragen over apparaten en accounts.
Één account op meerdere apparaten
Meld je op elk apparaat aan met dezelfde methode, bijvoorbeeld Google, Apple of je e-mailadres. Je Uploads, streak en abonnement zijn gekoppeld aan je account, zodat je ze ziet op elk apparaat waarop je bent aangemeld.
Zie Iemand anders gebruikt mogelijk mijn account om uit te loggen op apparaten die je niet meer gebruikt.
Pro is gekoppeld aan één account
Pro is gekoppeld aan het account waarmee je was aangemeld toen je het kocht. Een ander account op dezelfde telefoon krijgt geen toegang. Als Pro ontbreekt op een nieuw apparaat, meld je dan aan met het account waarmee je het hebt gekocht en tik op Restore Subscription in Settings. Zie Ik heb betaald voor Pro, maar het is niet actief.
Zie Kan ik mijn abonnement delen of overzetten naar een ander account? als je Pro wilt overzetten naar een ander account of wilt delen.
Meer dan één account
Twee accounts kunnen niet worden samengevoegd. Houd het account met je abonnement en verwijder het andere. Zie Ik heb twee accounts. Welk account moet ik bewaren?
Het verwijderen van een account is permanent en de klantenservice kan het niet herstellen. Annuleer eerst eventuele abonnementen. Zie Hoe verwijder ik mijn account?
Een telefoon met ouderlijk toezicht
Als de telefoon van een kind de aankoop blokkeert, zie dan Pro kopen voor mijn kind wanneer de store de aankoop blokkeert.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Ons supportteam helpt je graag verder.Contact opnemen met support

