Abonnementen en facturering
8 artikelen
- Hoe annuleer ik mijn Knowunity Pro-abonnement?Annuleer waar je het hebt gekocht: de App Store, Google Play of het Paddle-portaal voor website-aankopen. Pro blijft actief tot het einde van de betaalde periode.
- Hoe vraag ik een terugbetaling aan?Terugbetalingen worden afgehandeld door de winkel die je heeft afgeschreven. Apple en Google beslissen over App Store- en Google Play-terugbetalingen; aankopen via de website worden terugbetaald via Paddle.
- Ik heb betaald voor Pro, maar het is niet actiefStart de app opnieuw op, log in met het account waarmee je hebt gekocht en gebruik Abonnement herstellen in Instellingen. Lukt dat niet, stuur ons dan je aankoopbewijs.
- Waar heb ik mijn abonnement gekocht?De winkel die je heeft gefactureerd, beheert ook je abonnement. Zo zie je het verschil tussen een aankoop via de App Store, Google Play en de website.
- Mijn betaling is mislukt of ik kan de aankoop niet voltooienDe meeste mislukte aankopen worden veroorzaakt door ouderlijk toezicht, een Store-account uit een ander land of een niet-ondersteunde betaalmethode. De website-checkout is een betrouwbaar alternatief.
- Waarom ben ik opnieuw in rekening gebracht?Pro is een abonnement met automatische verlenging. Het wordt opnieuw in rekening gebracht aan het einde van elke wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse periode, totdat je het opzegt in de Store waar je het hebt gekocht.
- Wat is het verschil tussen Gratis, Pro en Max?Gratis heeft een beperkte dagelijkse gebruikslimiet, Pro geeft je meer en Max verwijdert de limieten. Dit is wat elk abonnement inhoudt en hoe de gebruikslimieten werken.
- Kan ik mijn abonnement delen of verplaatsen naar een ander account?Een Pro-abonnement is gekoppeld aan één account. Met het gezinsplan kan de eigenaar tot zes personen toevoegen. Aankopen via de website kunnen door support naar een ander account worden verplaatst.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Ons supportteam helpt je graag verder.Contact opnemen met support

